Nieuws

Mossels en Saté

Mossels en Saté

Afbeelding met buitenshuis, boom, bloem, grond

Automatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met kleding, buitenshuis, persoon, aarde

Automatisch gegenereerde beschrijvingHet was weer een gezellige boel tijdens het laatste evenement van dit seizoen. Het tennispark ziet er prachtig uit, de geraniums nog in volle bloei, planten bewaterd en struiken gesnoeid, de blokhut met een nieuwe dakgoot en weer fris in de verf en ja dat gaat allemaal niet vanzelf. Super dat er nog steeds mensen zijn die de handen uit de mouwen willen en kunnen steken!!!!!!

Zo ook de mensen van het evenemententoernooi die het vuur uit hun sloffen lopen en er weer in geslaagd zijn om van de diverse activiteiten een feest te maken.

Helaas is het enthousiasme om te tennissen minder groot, terwijl dit eigenlijk het hoogtepunt van de dag zou moeten zijn, er is tijdens deze evenementen een gemis aan sterke tennissers die de minder goede, maar uiterst fanatieke spelers onder hun hoede zouden kunnen nemen, zodat we ook nog van elkaar kunnen leren.

Afbeelding met kleding, persoon, tafelgerei, voedsel

Automatisch gegenereerde beschrijvingMaar…. voor de mossels en de saté was de belangstelling groot en dan is het fijn om te zien hoe zo’n evenement een bindende factor is voor onze toch al krimpende vereniging.

Héél hartelijk dank aan iedereen die hier zijn bijdrage aan heeft kunnen leveren. Het dankwoord van onze voorzitter was zeker op zijn plaats en het aangeboden gratis drankje werd met luid applaus begroet.

 

Vriendelijke groet en hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer,

Ida Knol

« Terug

» Nieuws archief